Veelgestelde vragen

Hoe weet ik wanneer mijn reservering is geleverd in mijn Albert Heijn winkel?

Op het moment dat uw reservering voor u klaarligt in uw Albert Heijn winkel, ontvangt u hierover een e-mail van ons. De e-mail ontvangt u op het e-mailadres waarmee u uw reservering heeft geplaatst.

Kan ik de Albert Heijn winkel waar ik mijn reservering wil ophalen nog wijzigen?

U kunt uw Albert Heijn winkel waar u uw reservering wilt ophalen nog wijzigen, tot het moment dat uw reservering in productie gaat. Dit kunt u doen onder het kopje 'mijn reserveringen' of door in te loggen.

Ik heb een reservering geplaatst. Hoe lang duurt het voordat deze reservering klaar ligt in mijn Albert Heijn winkel?

Onder het kopje 'mijn reservering(en)' kunt u zelf exact bijhouden wat de status is van uw reservering. Zodra uw reservering overgaat naar een andere status, ontvangt u hierover een e-mail.

Ik wil mijn reservering wijzigen, maar dit lukt niet. Wat moet ik nu doen?

U kunt uw reservering alleen wijzigen tot het moment dat deze in productie is gegaan. Daarna is het niet meer mogelijk uw reservering te wijzigen. U kunt uw reservering te allen tijde annuleren.

Tot wanneer kan ik mijn reservering nog annuleren?

U kunt uw reservering tijdens het gehele proces kosteloos annuleren. Houd er rekening mee dat uw reservering dan mogelijk niet meer geproduceerd of geleverd wordt en dat u deze niet meer kunt afhalen in de winkel.

Het artikel dat ik wil reserveren staat er niet tussen.

Alleen de producten welke niet meer beschikbaar zijn in de winkel zijn te reserveren. Alle andere producten zijn dan nog gewoon verkrijgbaar in de winkel en worden gedurende de looptijd van de spaaractie dagelijks aangevuld. Indien een product naar keuze (tijdelijk) niet aanwezig is in uw winkel, verzoeken wij u dit aan te geven bij de informatiebalie zodat zij u kunnen informeren wanneer het artikel weer voorradig is. U kunt ook kijken of er een andere Albert Heijn winkel in de buurt is die het artikel nog wel op voorraad heeft. Het is dus niet mogelijk producten die nog voorradig zijn te reserveren via de reserveerwebsite.

Nadat ik mijn profiel heb aangemaakt en ik probeer in te loggen dan lukt dit niet.

U selecteert eerst uw producten en de winkel waar u de gereserveerde producten af wenst te halen. Vervolgens wordt u gevraagd een profiel aan te maken. Na het aanmaken van uw profiel op de reserveerwebsite krijgt u een e-mail toegestuurd ter bevestiging. Daarna kunt u inloggen met uw e-mailadres en gekozen wachtwoord.

Let op: mocht u geen e-mail hebben ontvangen, kijk dan in uw spamfolder.

Waarom moet ik een profiel aanmaken?

De reserveerservice maakt het voor u mogelijk om zelf de status van uw reservering in de gaten te houden via de website. Omdat het om een persoonlijke reservering gaat, dient u een profiel te creëren welke afgeschermd moet worden met een wachtwoord. Om u op de hoogte te houden van de reserveringsstatus hebben we uw e-mailadres nodig. Om het afhalen in de winkel goed te laten verlopen hebben wij uw naam nodig.

Ik ben niet in de gelegenheid mijn reservering op te halen in de gestelde periode, wat moet ik nu doen?

Uw reservering blijft tot de aangegeven datum voor u beschikbaar in uw Albert Heijn winkel. Na deze datum wordt uw reservering retour gestuurd aan de leverancier. Mocht u in deze periode niet in de gelegenheid zijn om uw reservering op te halen, verzoeken wij u iemand anders te vragen de reservering voor u op te halen. Let op, deze persoon dient uw volle spaarkaart mee te nemen.

Ik heb een reservering geplaatst en een e-mail ontvangen dat deze klaar ligt bij mijn Albert Heijn afhaalpunt, maar mijn reservering is er niet.

Controleer in de email met afhaalbevestiging of u naar de juiste Albert Heijn winkel bent gegaan. Mocht de medewerker aan de hand van uw reserveringsnummer of uw e-mailadres de reservering niet kunnen vinden, neem dan contact op met de klantenservice onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Ik heb een vraag over de reserveerservice. Waar kan ik terecht?

Heeft u vragen of klachten over de AH Reserveerservice? Neem dan contact op met de reserveerservice klantenservice via ahspaaractie-reserveren.nl/nl/klantenservice/

Laden... Even geduld a.u.b.